Home » Tring Frekuencat E Reja 2013

Tring Frekuencat E Reja 2013

Frekuencat e reja te big brother 1 & 2: freq 10887 pol h simbol rate 30000 fec 3/5 _____. Te reja per frekuencat e kanaleve shqiptare - albania digitalb lista e kanaleve - 23 qershor 2013 10762 27500 horizontal dvb-s 3/4. 16,0* east - eutelsat 16a . 11.400 v --- 13.845--- 3/4 --- dvb-s2 / mpeg 4 --- 8psk --- tring digital. rtv 21 sat. tirana tv. telesport. bbf. tring history.

prurjet-e-reja-ne-asamblen-e-ps---vizion-plus---news---.jpg

640 x 480 · 58 kB · jpeg, Prurjet-e-reja-ne-asamblen-e-ps---vizion-plus---news---.jpg

Perplasja Per Njohjet E Reja Vizion Plus News Lajme Popscreen

640 x 480 · 51 kB · jpeg, Perplasja Per Njohjet E Reja Vizion Plus News Lajme Popscreen

T live digitalb albania television station tv online watch tv live digitalb albanian live vlc simpletv streams cwdw.biztagsdigitalb cardsharing iptv ott . Rating video rented. moj bubrrec - 40 minuta ëngë pë ëmijë. Kujdesi ndaj klientit telefononi ose ërgoni email pë ç problem ose shqetësim tuajin: frekuencat frekuencat transmetimit ë tokësor dhe ë satelitor. Http://www.youtube./subscription_c abonohuni ti shikuar videot te reja !!! https://www.facebook./produksionim. Tregon një fotografi: video transmetuesit ë drejtpërdrejtë: transmetim profesional 4:2:2: 525 linja - 30 foto pë sekondë: transmetimi vazhdueshë ose .

Tring Frekuencat E Reja 2013 Related Posts